konfigurera din snöplog online

Holms Fjärilsplog

Modell: Holms PVF

Passar till: Hjullastare, traktor

Holms Fjärilsplog är en snöplog utvecklad för de kallaste klimaten och de högsta snödrivorna. Med positivt förskär och ett optimalt snöflöde genom plogskivorna så röjer den effektivt bort all snö. Den kommer i tre olika storlekar. Vingarna på plogen ger ett optimalt snökast över drivorna samtidigt som du har bra sikt i mitten av plogen.

 

Holms Vikplog

Modell: Holms PV

Passar till: Hjullastare, traktor

Holms Vikplog är en snöplog av högsta kvalitet och är ett resultat av decenniers utveckling för att skapa den bästa vikplogen. Den kommer i fem olika storlekar. De raka kanterna gör också plogen smidigare att använda i stadsmiljö då föraren och plogen kommer närmare byggnader.

 

Holms Diagonalplog

Modell: Holms PD

Passar till: Hjullastare, traktor

Holms Diagonalplog är en snöplog som vi utvecklat för att fungera en lång tid. Den är välbeprövad inom snöröjning och då speciellt för vägplogning. Snöplogen kommer med flera smarta detaljer som positiv skärvinkel, fjädrande skär och valfritt fäste för din bärare.

 

Holms Sandspridarskopa

Modell: Holms SB

Passar till: Hjullastare, traktor

Holms Sandspridarskopa är avsedd för hjullastare och traktorer. Vår sandspridare kommer galvaniserad och vi ger därför 3 års rostskyddsgaranti. Den är utrustad med flera smarta detaljer och finns i tre storlekar med en volym på 1.0, 1.6 och 2.4m³.

Välj att lägga till en förhöjningsram och få 400 Liter extra. Endast till storlek 1.6.